lauantai 30. marraskuuta 2013

Ärsyttävää vartoamista

Voisivat alkaa jo, niin pääsisi sitten asiasta jo eteenpäin ja pystyisi ajattelemaan tulevaa! Tänä iltana voi kuitenkin onneksi nauttia taas ystävän seurasta <3 Ystävät on elämän suola. Sen takia ei heille näistä asioista haluakaan liikaa paasata, kyllä sitä itsekin tulisi korvista ulos, jos joku puhuisi samoista asioista jatkuvasti 10 vuotta. Onneksi on vertaistukea blogien muodossa. Ihmisiä, joille tämä on myös niin iso osa elämää.. Monia samanlaisia ajatuksia ja erilaisia kohtaloita.

Mutta maa on taas valkoisenaan. Tänään oli jo hieman jouluinen olo taas.. Kohta on tasan vuosi hoitoja. Ei tarvitse paljon miettiä uudenvuoden toiveita.. Ne on jo moneen kertaan toivottu puhki. Ehkä sitä pitäiskin toivoa jotain ihan muuta? Ja uudenvuoden lupauksena yrittää vähentää tämän asian ajattelua? Onnistuiskohan? Hmm.. Nooh. Ehkä on parempi vain kurotella tähtiä taivaalta ja yrittää sitä karkkilakkoa.

2 kommenttia:

  1. Joulu piristää niin hirveästi ainakin minua! :) Ja onneksi voidaan blogissa ajatella näitä asioita. Parhaiten tämän asian ymmärtää ne, jotka sen ovat elänneet ja elävät tälläkin hetkellä.

    VastaaPoista
  2. Joululla on kyllä oma taikansa! :) olet oikeassa :) Ei voi sanoa, että tietäisi, ennen kuin sen tietää, eikä että ymmärtäisi, ennenkuin ymmärtää todella.. Onneksi on muitakin <3

    VastaaPoista

Enemmän kuin mielellään kuulisin ajatuksiasi ja kommenttejasi!